Tietoa meistä

Lyhyesti

Pattila MTB on perustettu ajamaan kaikkien varsinais-suomalaisten maastopyöräilijöiden etua. Ajat sitten alamäkeä taidokkaasti sydän kurkussa tai revit sydämestäsi kaiken irti XC-lenkeillä, olet enemmän kuin tervetullut liittymään. Tavoitteenamme on saada yhdistykseen laaja kirjo ihmisiä kehittämään erilaisia maastopyöräilyn muotoja. 

Liity rohkeasti mukaan. Tarvitsemme sekä kannatajajäseniä että aktiivijäseniä. Voit olla kumpaa tahansa oman kiinnostuksen mukaan. Voit liittyä jäseneksi täältä.

Taustaa

Pattila MTB sai alkusysäkysen siitä, että esimerkiksi Luolavuoren maastopyöräilyalueet olivat vaarassa joutua rajoittavien toimenpiteiden kynsiin. Tämä johtui siitä, että ei ollut mitään tahoa, joka olisi halunnut suojella ja kehittää kyseistä aluetta.

Luolavuoressa on ollut maastopyöräilyreittejä yli 20 vuotta, mutta ne meinattiin viedä meiltä. Pyöräily alueella meinasi loppua. Asialle piti tehdä jotain, joten yhdistys perustettiin ja se teki kaikki tarvittavat selvitykset. Kaupungin kanssa neuvoteltiin ja tämä johti toivottuun tulokseen. Nyt yhdistyksellä on kaupungilta saatu maankäyttölupa Luolavuoren alueen maastopyöräilyreitteihin. Yhdistyksen saama maankäyttölupa antoi maastopyöräilijöille virallisen oikeuden käyttää aluetta ja kehittää sitä edelleen. Koska tavoite saavutettiin, on alue jatkossakin tärkeä kohde maastopyöräilijöille.

Mikäli olet kiinnostunut ajamaan alueella, haluat rakentaa siellä tai haluat muuten tukea yhdistystä, liity ihmeessä jäseneksi.

Jatkossa on tarkoitus suojella ja kehittää myös muita alueita ja kehittää reitistöjä sekä toimintaa mahdollisimman laajasti.

Ota yhteyttä
pattilamtb@gmail.com